La mar recupera l’activitat

0
1216

Amb la fase 2, i a les portes de la fase 3, l’activitat cada vegada és més present a les instal·lacions nàutiques de la comarca


 

L’entrada a la fase 2 de la desescalada va representar un pas important per als esports nàutics. Fins llavors, a causa de la pandèmia de la Covid-19 l’activitat ordinària als clubs del litoral alt-empordanès s’havia paralitzat, un context que ara s’està alleugerint amb el retorn de diverses propostes, sempre limitades pel que fa al volum de persones i amb fortes mesures de prevenció i higiene.

Un exemple el trobem al Club Nàutic l’Escala, que malgrat no poder celebrar enguany actes socials com la Barbacoa Popular o la Diada del Soci, a causa del gran nombre de persones que apleguen, sí que preveuen fer activitats de petit format, com una conferència mediambiental (11 de juliol), l’activitat del «Mulla’t per l’esclerosi múltiple» (12 de juliol), la Jornada Blava (1 d’agost) o un concert de música en viu (22 d’agost). Paral·lelament, el club escalenc també té previst durant l’estiu fer dues trobades de velers, impulsar la Lliga Social Nautivela-Bénéteau de pesca esportiva o tornar a gaudir de la vela lleugera, una activitat que, de fet, va retornar el passat dissabte amb activitats guiades.

CASALS I CAMPUS. A banda, el club també engegarà a partir del 29 d’aquest mes un casal juvenil d’estiu, amb places limitades tenint en compte les recomanacions establertes per l’autoritat competent. No serà, però, l’única proposta nàutica per als joves durant els mesos de calor. En aquest sentit, el GEN Roses, que diumenge passat va celebrar la tercera jornada del Trofeu Primavera de manera virtual, també oferirà un casal del 29 de juny al 4 de setembre, on els menuts podran gaudir d’activitats d’iniciació o perfeccionament de vela o windsurf. El club rosinc, que va reobrir les portes l’1 de juny amb les mesures de protecció pertinents, acompanyarà aquesta activitat amb una oferta complementària que, aixoplugada amb el lema «Aquest estiu s’ho passaran la mar de bé», oferirà activitats com el patí o el catamarà. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li