La Lliga Nacional Catalana i la Copa Catalunya, els objectius del CFS Esplais

0
626

El CFS Esplais, vigent subcampió de la Divisió d’Honor de la Federació Catalana de Futbol Sala, afronta la nova temporada amb la màxima ambició i amb l’objectiu de lluitar pel títol tant a la Lliga Nacional Catalana (nova denominació de la màxima categoria) com a la Copa Catalunya.
L’equip que entrena Carlos Ruiz ha apostat per mantenir la base de la temporada passada, i s’ha reforçat amb el fitxatge d’Àxel Tibau, Faisal, Pedrito i José Ángel, amb els quals espera fer un pas endavant: “Volem lluitar pels títols de lliga i copa. Per això hem intentat fitxar més jugadors de Barcelona, per ser el més competitius possible”, explica Ruiz. En el capítol de baixes, no segueixen Ivan Michinina (FS Vilafant), Òscar Plaza ni Juanjo.
L’arribada d’aquests nous jugadors ha motivat que el CFS Esplais hagi sol·licitat a la Federació Catalana un canvi de grup a la Lliga Nacional Catalana. Inicialment, estava enquadrat al grup B, amb la resta de conjunts gironins, però acabarà jugant al grup A, amb equips de la zona de Barcelona. “Ho vam fer per dos motius. Primer, pel nivell competitiu. I segon, perquè en l’apartat econòmic ens surt millor jugar allà, pels desplaçaments, ja que tenim molts jugadors que són de Barcelona”, argumenta l’entrenador de l’Esplais.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li