La Jonquera restringeix el trànsit a la zona esportiva per garantir la seguretat

0
937

Tal com ha explicat l’alcaldessa, Sònia Martínez, ja fa temps que des del consistori s’han adonat que els menors juguen a fora de les instal·lacions


 

L’Ajuntament de la Jonquera ha restringit el trànsit rodat a l’àrea esportiva del municipi per pacificar la zona i garantir la seguretat dels infants i els adolescents que hi juguen habitualment. Tal com ha explicat l’alcaldessa, Sònia Martínez, ja fa temps que des del consistori s’han adonat que els menors juguen a fora de les instal·lacions (sigui al mateix carrer o per anar a la pista descoberta de baix). «Sempre veus el perill» que algun cotxe, fent marxa enrere (hi solien aparcar en bateria amb la part del darrere mirant cap al carrer), atropelli algú. I com que la macroactuació que tenen projectada per crear una petita ciutat esportiva ja preveu la prohibició del trànsit en aquest tram, han apostat per avançar el canvi circulatori.

Sònia Martínez explica que aquesta actuació encara no forma part del macroprojecte -que tal com va avançar HORA NOVA, preveu millorar diversos equipaments i homogeneïtzar la imatge de tota la zona-, però que s’ha prohibit la circulació de vehicles per crear ja una nova àrea d’esbarjo per als usuaris, que cada cop són més nombrosos. «Amb el bon temps i la propera obertura de la piscina, guanyarem molta seguretat i tindrem un espai de joc més per a la mainada», corrobora l’alcaldessa.

Els treballs, que es van executar durant la setmana passada, han consistit a posar pilones a dos punts (per l’extrem nord, a davant de la sala polivalent, i per l’extrem sud, al final del carreró que hi ha entre el pavelló i el camp de futbol) i construir una petita rotonda a davant de la sala polivalent perquè els cotxes que hi arriben hi puguin girar. A més, complementàriament també s’ha habilitat el solar que hi ha al costat de la sala polivalent (amb diversos blocs de formigó) com a nova àrea d’aparcament.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li