La Jonquera reobre el carrer Major, pendent de recepcionar-lo

0
996

En les properes tres setmanes els operaris hi acabaran d’instal·lar el mobiliari urbà (que serà tot nou) i la il·luminació, i acabaran la xarxa de clavegueram


 

Set mesos després de l’inici de les obres, el carrer Major de la Jonquera s’ha semi-reobert aquest cap de setmana, coincidint amb la festa major [vegeu la pàgina 35]. Ha acollit actes, els veïns hi han pogut passejar i alguns cotxes ja hi han circulat. El vial, pràcticament enllestit, té tot el paviment nou, però encara no hi han pogut passar tots els vehicles perquè els treballs encara no estan acabats i l’Ajuntament no ha recepcionat l’obra. En les properes tres setmanes els operaris hi acabaran d’instal·lar el mobiliari urbà (que serà tot nou) i la il·luminació, i acabaran la xarxa de clavegueram. Si no hi ha cap contratemps d’última hora, l’obra _que ha abastat des del dispensari fins a la plaça Àrias Comellas_ es donarà per acabada a finals de setembre.

El projecte tenia un doble objectiu: d’una banda, reactivar i dinamitzar el carrer tant socialment com econòmicament; i de l’altra, potenciar i garantir la mobilitat, l’accessibilitat i la seguretat de la via. A més, també s’han aprofitat les noves rases per fer-hi passar tot el cablejat que ha permès fer arribar la fibra òptica al municipi. Amb la reobertura del carrer Major es recuperarà la mobilitat habitual de la vila, i el carrer Molí d’en Bosch (el que passa pel costat del parc d’en Lloveras), que havia servit d’alternativa per entrar al poble, tornarà a ser de sentit sud.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li