La Jonquera, inclosa de nou a la llista negra de falsificacions

0
417

L’Associació per la defensa de la Marca (Andema) lamenta que no es trobi una solució definitiva al problema


L’Estat espanyol ja figura per tercer any consecutiu a la llista Notorious Markets, elaborada pel Departament de Comerç del Govern dels Estats Units. La inclusió en aquest informe negatiu és per a la venda de falsificacions als Límits de la Jonquera. El primer cop que el municipi va aparèixer en aquesta llista negra va ser el 2017. I és que l’Estat espanyol no hi figurava des del 2013, quan es va tancar el mercat d’A Pedra de Vigo per la venda de falsificacions.

L’Associació per la defensa de la Marca (Andema) lamenta aquesta inclusió i mostra la seva preocupació perquè la Jonquera continuï sent un punt negre de la venda de falsificacions, i demana accions urgents.

L’informe que publica el govern nord-americà enumera cada any els mercats físics i digitals considerats responsables de la venda de falsificacions de marques. Aparèixer-hi comporta conseqüències negatives pel comerç amb els Estats Units per al país que està inclòs a l’informe. Els Estats Units demana un enfocament múltiple a l’hora d’abordar aquest conflicte a la Jonquera. Entre altres accions, aconsella involucrar els propietaris de les botigues, investigant-ne els magatzems i els subministraments i assegurant que les accions de persecució contra els venedors de falsificacions són eficaces i constants.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li