La instal·lació de terrasses al carrer Caamaño obligarà a reduir zona blava

0
570

A partir del 15 de gener Figueres viurà les obres d’ampliació de les voreres del carrer Caamaño i un tram pendent del carrer Monturiol. Es tracta d’una operació en què es barreja “l’interès públic amb el privat”, que serveix perquè els propietaris d’establiments guanyin espai per a terrassa i els vianants puguin passejar amb més zona de seguretat.
El regidor de la Via Pública, Quim Felip, i el gerent d’Urbanisme, Xavier Ludevid, admeten que al carrer Caamaño es perdran places de zona blava (entre 4 o 6) però a la vegada insisteixen en què la millora s’agrairà. Ludevid explica que el Pla del Sector Centre-Monturiol consisteix en diferents actuacions que des del punt de vista urbanístic suposaran “la connexió entre la plaça de la Palmera i la part baixa de la Rambla”.

caamaño. L’ampliació de voreres en aquesta via afectarà, de moment, la part que connecta amb la Rambla, que serà una actuació de la Brigada Municipal, i el tram del local Dynamic. L’establiment podrà tenir terrassa per accedir a Caamaño i a la banda sud del carrer s’ampliarà la zona de seguretat del pas de vianants. La resta de vorera d’aquest carrer continuarà com ara fins a arribar a la plaça de la Palmera, on quatre establiments estan a punt de signar un conveni amb l’Ajuntament per ampliar vorera i posar-hi terrassa. Entre aquests locals hi ha el Vi Ranci, el Maia i el Nostrum.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li