“La immigració s’ha d’assumir i canalitzar perquè la situació no se’ns en vagi de mare”

0
431

Dimecres. Les 10 en punt del matí i HORA NOVA entra al bar restaurant Eixample. Ha estat el lloc triat per un nou esmorzar amb l’alcaldessa, que aprofitarà la cita per visitar altres indrets del barri. Aquest vegada, l’elecció del bar també ha anat càrrec de l’empresari figuerenc Xavi Piera, -de locals i bons àpats en sap força-. Esperem uns minuts en una taula parada amb estovalles de roba de color assalmonat i al cim, olives gaspatxes i seitons.
Passen uns minuts i fan entrada Marta Felip i Xavi Piera. Intercanvi de salutacions i presentació dels interlocutors del barri, l’Antonio, el propietari del negoci; en Jordi Quintà, gerent de Tecnimoto i minuts més tard s’incorpora el carnisser Joan Vilà Plana. En Joan i l’alcaldessa parlen del gremi de la carnisseria i fan referència a la botiga que els avis de Marta Felip havien tingut al capdavall de la Rambla amb al principi del carrer Nou. Felip també explica que el seu pare havia tingut botiga al carrer Balmes.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li