La GuĂ rdia Civil intercepta 67 quilos d’haixix en dos controls a la frontera

0
562

La Guàrdia Civil ha detingut tres homes que volien creuar la frontera amb droga amagada a l’interior dels cotxes on anaven. Les detencions es van fer durant aquest cap de setmana i, en total, els agents van comissar 67 quilos d’haixix. En un dels casos, la droga estava dissimulada en un doble fons del para-xocs; en l’altre, es trobava als seients del cotxe. Els agents imputen un delicte contra la salut pública als tres homes. El cas ha passat a mans del Jutjat d’Instrucció de Figueres.

Dissabte al matí, durant un control que s’havia muntat al pas fronterer de l’autopista AP-7, la Guàrdia Civil va aturar un Citröen C-5 amb plaques de matrícula espanyoles. El conduïa un jove de 32 anys, de procedència marroquina i amb domicili al poble italià de Torino. Durant la inspecció del cotxe, els agents van localitzar 30 quilos d’haixix amagats en un doble fons del para-xocs.

D’altra banda, durant el matí del diumenge, una unitat del mateix cos va aturar un Peugeot 307 durant un control esporàdic que s’havia muntat a l’autopista. El vehicle tenia plaques de matrícula espanyoles i al seu interior hi viatjaven dos joves de 23 i 31anys. El primer vivia a la localitat francesa d’Strasbourg, i el segon és veí de Melilla. Els agents van trobar 37 quilos d’haixix ocults als seients.
 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li