La Generalitat aprova els plans d’emergència locals per a Capmany, Espolla i Vilabertran

0
1409

Les homologacions aprovades formen part del pla multirisc DUCIPROM, que inclou procediments per als diferents riscos (naturals i tecnològics) que afecten cada municipi


 

El conseller d’Interior, Miquel Buch, va presidir dimecres passat la Comissió de Protecció Civil de Catalunya, que va aprovar 139 plans d’emergències locals. De l’Alt Empordà es van homologar els plans de Capmany, Espolla i Vilabertran.

Concretament, les homologacions aprovades formen part del pla multirisc DUCIPROM, que inclou procediments per als diferents riscos (naturals i tecnològics) que afecten cada municipi.

En el cas de Capmany, el pla d’emergències local inclou el territorial bàsic, incendis, inundacions, nevades, sismes, transport de mercaderies perilloses i ventades. A Espolla hi ha pla d’actuació homologat en el territorial bàsic, incendis, inundacions, nevades, sismes i ventades. Finalment, a Vilabertran ja hi ha pla de protecció civil per l’àmbit territorial bàsic, inundacions, nevades, sismes i transport de mercaderies perilloses.

La Comissió de Protecció Civil de Catalunya va homologar també 327 plans d’autoprotecció (PAU) a tot Catalunya. Són plans per a instal·lacions municipals, esdeveniments i instal·lacions d’empreses privades. En el cas de les comarques gironines han estat gairebé una trentena, i a les barcelonines, prop de 200.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li