La Funerària Vicenç obrirà un nou tanatori a la Jonquera

0
1948

La idea és donar servei als veïns del poble, però també a tots els municipis de la rodalia, que actualment s’han de desplaçar fins a Figueres


Un any i mig després d’inaugurar el tanatori de Llançà –per donar servei a tota la Mar d’Amunt–, la Funerària Vicenç de Figueres continua el seu projecte d’expansió i està habilitant un nou equipament a la Jonquera. Estarà ubicat al número 3-5 de l’avinguda de Pau Casals, on hi havia hagut una fusteria i un taller mecànic, i inclourà dues sales de vetlla per a difunts. La idea és donar servei als veïns de la Jonquera, però també a tots els municipis de la rodalia, que actualment s’han de desplaçar fins a Figueres.

Fa unes setmanes van començar les obres per remodelar l’edifici, i la intenció de la funerària és obrir a finals de març (tot i que de moment encara no hi ha data d’inauguració). El responsable de l’empresa, Xavier Vicens, explica que «quan vam començar a parlar del projecte amb l’Ajuntament, vam dir que si tot anava de pressa es podria inaugurar per Tots Sants», però lamenta que «la realitat ha estat que a la data de referència tot just ens van concedir el permís d’obres».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li