La Fundació Sant Vicenç de Paül de Figueres rep una donació de la Fundació La Caixa

0
1109

La Fundació Privada Sant Vicenç de Paül va ser creada l’any 1897 amb la voluntat d’atendre els infants i joves més pobres de la ciutat de Figueres


La Fundació Sant Vicenç de Paül de Figueres ha rebut una aportació de la Fundació ”la Caixa” de 10.000 euros. Un import que ha servit per cobrir les matrícules dels infants i joves que no poden fer front al cost de les activitats d’estiu. Gràcies a aquesta col·laboració, infants i joves han pogut gaudir d’uns dies de vacances a l’estiu, amb activitats divertides i atractives.

La Fundació Privada Sant Vicenç de Paül va ser creada l’any 1897 amb la voluntat d’atendre els infants i joves més pobres de la ciutat de Figueres. Des de llavors treballa en la realització i desenvolupament de diferents projectes per a infants, adolescents, joves i adults, amb l’objectiu d’oferir i facilitar respostes personalitzades a les necessitats educatives i socials. Actualment en formen part 15 educadors i educadores en contracte, 28 voluntaris i voluntàries i 3 persones de gestió.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li