Llançà inaugura una nova minideixalleria al port per facilitar els desplaçaments veïnals

0
725

Segons l’alcaldessa, Núria Escarpanter, es tracta d’un equipament molt necessari perquè, malgrat que la deixalleria actual és «excel·lent», la seva ubicació, a l’altre costat de la riera, a vegades la fa inaccessible


L’Ajuntament de Llançà va inaugurar dissabte la nova minideixalleria municipal que ha habilitat a l’aparcament de Sant Carles, a la zona del port. Segons l’alcaldessa, Núria Escarpanter, es tracta d’un equipament molt necessari perquè, malgrat que la deixalleria actual és «excel·lent», la seva ubicació, a l’altre costat de la riera, a vegades la fa inaccessible. «Quan plou per a nosaltres és impossible travessar la riera. I per altra banda, a vegades, encara que no hi hagi aigua, moltes persones s’agafen a l’argument que queda lluny o que, d’alguna manera, és incòmode travessar-la, bàsicament per la distància», explica Escarpanter.

Davant d’aquesta situació, i en la seva política de voler millorar Llançà, «sobretot en neteja i en civisme», han invertit en aquesta nova eina, que no ha de servir per a industrials, sinó per a usuaris particulars. La idea és que els veïns i veïnes puguin anar a tirar cada dia, matí i tarda, restes de poda, petites quantitats de runa o mobles, entre altres residus, en un punt ubicat «al bell mig del poble; en aquest cas, del port de Llançà».

«Per nosaltres era un tema important. És una inversió necessària i que espero i desitjo que ajudarà a fer que els llançanencs cada vegada tinguem menys arguments per dir que no fem bé la feina», conclou Escarpanter.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li