La Fundació Dalí obté el finançament per liderar un projecte internacional

0
669

El treball porta per títol Innovation and Best Practice for International Standards on Sculpture Study and Management (Innovació i Bones Pràctiques en la Definició d’Estàndards Internacionals per a l’Estudi i la Gestió de l’Escultura)


La Fundació Dalí ha obtingut el finançament per a un projecte de cooperació dins el marc del Programa Europa Creativa (CREA). La institució és qui lidera aquest projecte, que porta per títol Innovation and Best Practice for International Standards on Sculpture Study and Management (Innovació i Bones Pràctiques en la Definició d’Estàndards Internacionals per a l’Estudi i la Gestió de l’Escultura). Com a socis, compta amb el Museu Rodin de París i amb els advocats italians CBM & Partners Studio Legale de Milà, especialistes en dret de l’art. Té com a associats el Museu Reina Sofía de Madrid i la Fundació Henry Moore de Leeds (Regne Unit).

L’objectiu del projecte és crear uns estàndards artístics, fins ara inexistents, per a l’estudi, la catalogació i la gestió de l’obra escultòrica en el marc de la Unió Europea. Aquests estàndards es podran aplicar a l’obra d’artistes consagrats com Salvador Dalí i Auguste Rodin, però també d’artistes vius, i s’adaptaran a la normativa específica de cada país. Inicialment està previst començar a treballar en l’àmbit d’Espanya, França i Itàlia per seguir ampliant aquesta selecció en altres estats europeus.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li