‘La flor’ filma els indrets més misteriosos de la comarca

0
1062

L’escenari principal són diversos paratges emblemàtics de l’Empordà com Requesens, el cap de Creus, la basílica de Sta. Maria de Castelló així com la gran quantitat de castells i pobles medievals que encara es conserven


L’Associació Despertaferro, un grup de Castelló d’Empúries vinculat amb la Terra de Trobadors, està treballant en un curt de 20 minuts anomenat La flor. Ambientat en l’època medieval, tracta sobre com ens enfrontem a la pèrdua d’allò que estimem, de com ens enfrontem a la mort de familiars o amics i al dolor que comporta, i de com ho superem, o de com aquest dolor ens arrossega a cap a més pèrdues i més dolor. L’acció se situa en un regne medieval abatut per les guerres, i gira entorn de com la putrefacció dels cadàvers s’emporta més vides que no pas el conflicte que els ha provocat.

L’escenari principal són diversos paratges emblemàtics de l’Empordà, com Requesens, el cap de Creus, la basílica de Sta. Maria de Castelló així com la gran quantitat de castells i pobles medievals que encara es conserven. La banda sonora compta amb les col·laboracions de l’actor, cantant i guitarrista Javier Gamazo, compositor de moltes bandes sonores que han sonat als teatres catalans, i de Marina Prat, actriu, cantautora i guitarrista, que va ser finalista al Sona 9, a part d’haver actuat també en festivals i mercats medievals.

Aquesta iniciativa ja compta amb el suport de l’Ajuntament de Castelló i amb una campanya oberta a Verkami per aconseguir tirar el projecte endavant i poder donar a conèixer l’Empordà a tot Catalunya.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li