La Firaflor se celebrarà finalment aquest diumenge

0
1188

La programació seguirà més o menys la mateixa línia i el municipi es farcirà d’activitats per a totes les edats i gustos, principalment, tot i que moltes de les propostes estaran relacionades amb la música


L’amenaça de mal temps va obligar a canviar la data la nova edició de la Firaflor de Vilanant, un dels esdeveniments més esperats al municipi, prevista pel 19 de maig. Finalment, l’Ajuntament de Vilanant va decidir que es farà aquest pròxim diumenge, 16 de juny. La programació seguirà més o menys la mateixa línia i el municipi es farcirà d’activitats per a totes les edats i gustos, principalment, tot i que moltes de les propostes estaran relacionades amb la música, tal com detallava l’alcaldessa, Anna Palet, ja que la temàtica d’enguany és precisament la música. Cal destacar que durant tot el dia hi haurà tallers infantils, jocs per a la mainada i exposicions de pintura, entre altres, a la zona infantil de la Firaflor Vilanant 2019.

EL PREGÓ. El que sí segueix en peu és el pregoner d’enguany, i de ja fa moltes edicions, Josep Juncarol, qui oferirà el pregó a les 10.30 h, després de la missa de la Firaflor, que comptarà amb la col·laboració del grup Tramuntcor. I com que la música és un dels eixos de la fira d’enguany, hi haurà un concert del grup empordanès AFC-Àcid Folk Club. L’alcaldessa va detallar que aquest és un grup local format per metges i la seva música es basa en la improvisació i l’experimentació.

En aquest sentit, musicalment parlant, també hi haurà jazz, amb La Cova del Jazz, a l’edifici de la rectoria de la placeta de Vilanant.

D’altra banda, durant tot el dia es podrà visitar l’exposició de les obres dels pintors del Casal Cívic Figueres-Empordà, al Trull.

#FIRAFLOR2019. Aquesta serà l’etiqueta oficial per participar en el concurs de fotografies d’Instagram de la Firaflor de Vilanant. Detallen des de l’organització que hi haurà premis per a les tres fotos més votades.

PORTES OBERTES. Com a dada més destacada de la nova de la fira, el mateix diumenge 16 de juny es podrà visitar l’escola de Vilanant durant tot el dia i també l’exposició de la Garriga d’Empordà.

  • Pots consultar la programació, aquí.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li