La fira TreballemGi supera les expectatives a Figueres

0
1655

Més de 370 joves que cerquen feina (378, en concret) es van aproximar fins als Caputxins per tal d’aspirar a les vacants que oferien la quarantena d’empreses presents


 

L’auditori dels Caputxins de Figueres va acollir entre dijous i divendres la tercera edició de TreballemGi, una fira d’ocupació a l’Alt Empordà organitzada per la Cambra de Comerç de Girona en col·laboració amb els ajuntaments de Figueres, Roses, Castelló i Vilafant.

Un dels plats forts de la fira va tenir lloc dijous, quan les portes de l’auditori es van obrir per tal d’oferir oportunitats laborals als joves. En aquest sentit, més de 370 joves que cerquen feina (378, en concret) es van aproximar fins als Caputxins per tal d’aspirar a les vacants que oferien la quarantena d’empreses presents. Al final de la jornada, es van comptabilitzar unes 700 entrevistes de feina.

El divendres, per la seva banda, va tenir lloc la segona jornada de l’esdeveniment. En aquest cas, TreballemGi va destinar els seus esforços a facilitar la cerca de feina als adults majors de 45 anys.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li