La Fira del Vehicle d’Ocasió es farà entre el 2 i el 4 d’octubre

0
957

Un total de 15 expositors que representen 26 marques oficials portaran els seus cotxes al Recinte Firal


La Fira del Vehicle d’Ocasió de Figueres (FiraVO) que enguany arriba a la 14a edició, se celebrarà entre el 2 i el 4 d’octubre. Estarà oberta entre les 10 h i les 20 h al Recinte Firal, on s’instal·laran 15 expositors que representaran 26 marques oficials representades. En total, ocuparà 6.000 metres quadrats d’exposició.

A la FiraVO d’enguany es continua fent el sorteig «Aparca 1 any gratis», gentilesa de Fisersa. Se sortejaran un total de 15 targetes (una per cada expositor) entre els compradors d’un vehicle, que els permetran aparcar gratuïtament en qualsevol zona blava de la ciutat durant un any.

La regidora de Fires i Festes, Ester Marcos, explica que «és una fira que genera dinamisme econòmic a la ciutat, i per aquest motiu és important que la puguem celebrar. Aquest és un any marcat per la Covid-19, però des de l’Ajuntament de Figueres apostem per tirar-la endavant i perquè sigui un certamen segur». En aquest sentit, l’Ajuntament vetllarà per controlar l’aforament i perquè tothom respecti les distàncies i porti mascareta, mentre que els expositors també aplicaran diverses mesures de seguretat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li