La Fira del Vehicle d’Ocasió celebra la seva quinzena edició

0
950

Es farà els dies 1, 2 i 3 d’octubre, de les 10 h a les 20 h, al Recinte Firal de Figueres, i l’entrada serà gratuïta


Aquest any la ciutat de Figueres torna a ser l’epicentre del sector de l’automòbil amb la 15a edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió (FiraVO). Aquesta és una de les fires de vehicles de segona mà de referència de la província de Girona i les persones visitants hi trobaran ofertes exclusives durant els tres dies del FiraVO.

FIRA VO 2021. L’exposició i venda de vehicles dels concessionaris i empreses de venda de vehicles de segona mà de Figueres es farà els dies 1, 2 i 3 d’octubre de 2021, a l’emplaçament de sempre, el recinte Firal, i l’entrada serà gratuïta.Aquest any l’horari també serà initerromput i les persones visitants podran entrar al recinte de les 10 a les 20 h. Des del consistori figuerenc expliquen que «enguany, amb motiu de problemes logístics de distribució d’abast mundial, hi ha molt poc estoc de cotxes». Aquest 2021 hi haurà un total de catorze expositors, un menys que l’edició anterior. Els concessionaris expositors pertanyen la majoria a Figueres, i hi participen gairebé tots els de la ciutat.

L’ESPAI. Com en d’altres edicions, l’espai expositiu ocupa més de 6.000 m2 i cada concessionari exposarà entre 15 i 25 vehicles aproximadament. I com en altres edicions, es sortejaran entre tots els compradors d’un vehicle, 14 targetes d’aparcament, és a dir, una per expositor, d’un any gratuït a qualsevol zona blava de Figueres, col·laboració especial de Fisersa.

LA INAUGURACIÓ. L’acte que donarà el tret de sortida de la quinzena edició de la FiraVO serà el de inauguració, i es farà el divendres, 1 d’octubre, a les 10 h. Enguany la fira té un pressupost de 10.000 € aproximadament que va a càrrec de l’Ajuntament de Figueres i en aquesta ocasió hi haurà servei de wifi gratuït i de bar, tant pels expositors com pels visitants.

LES MESURES. Des de l’Ajuntament de Figueres desgranen que es vetllarà per a que la FiraVO 2021 compleixi totes les mesures de seguretat sanitària establertes en el Pla d’acció en recintes firals i espais a l’aire lliure, en que es duen a terme fires i fires mercat. Es tracta d’un Pla d’acció que ha estat redactat pel Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, i que ha estat aprovat pel Comitè Tècnic del Pla PROCICAT per emergències associades a malalties transmissibles emergents.

L’IMPACTE ECONÒMIC. Segons les dades facilitades per l’Ajuntament de Figueres, es calcula que el l’impacte econòmic total de la FiraVo per a la ciutat és de 467.135 €. Pronostiquen que la despesa per visitant a Figueres és de 12 €, i el retorn per cada euro invertit és de 25,9 euros. Pel que fa a la procedència dels visitants, un 43,3% és de Figueres, un 47,6% de la província Girona, i un 9,1% estrangers.


  • Pots consultar l’especial de la FiraVO, aquí

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li