La Fira del Formatge de Lladó aplega vuit mil visitants

0
1011

En aquesta nova edició de la fira, després de l’aturada obligada per la pandèmia, es van vendre un total de mil tiquets degustació


Aquest cap de setmana el món formatger del territori català es va aplegar en la celebració de la 26a Fira del Formatge de Lladó, una de les fires de producte artesà més consolidades del territori. Durant tota la jornada de diumenge, 18 de setembre, el poble de Lladó va festejar la data amb una quarantena de parades de formatgers catalans, artesans i també amb un ampli ventall d’actes i activitats lúdiques i culturals. El fins ara director i promotor de la fira, Jan Millastre, valora molt positivament l’edició. Segons Millastre, «per ser l’any de la retirada, estic molt content perquè volia deixar la fira ben consolidada i dalt de tot i enguany s’ha demostrat». Millastre afegeix que «la fira va ser un èxit, va ser el retorn a la normalitat de veritat, va venir molta gent i considero que ha estat un dels millors anys de la fira».

MIL TIQUETS. En aquesta nova edició de la fira, després de l’aturada obligada per la pandèmia, es van vendre un total de mil tiquets degustació, «una xifra similar a les primeres edicions de l’esdeveniment», puntualitza Millastre. A més, es calcula que fins a vuit mil persones van passejar pels carrers de Lladó. Els aparcaments habilitats van facilitar la mobilitat de la jornada.

ELS ACTES. Una de les activitats que va aplegar més gent van ser els concerts, la presentació literària i el maridatge, que va reunir una cinquantena de persones.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li