La Fira de la Gent Gran torna amb ganes després de dos anys

0
685

L’esdeveniment tindrà lloc a la plaça Catalunya del 9 al 15 de juny i totes les activitats han estat proposades pel Consell Municipal de la Gent Gran de Figueres


La Fira de la Gran a Figueres ja escalfa motors després de dos anys d’aturada per culpa de la pandèmia. L’esdeveniment tindrà lloc a la plaça Catalunya del 9 al 15 de juny i totes les activitats han estat proposades pel Consell Municipal de la Gent Gran de Figueres. En aquesta vuitena edició, la voluntat és recuperar les activitats que no s’han pogut dur a terme en els darrers dos anys.

És per això que se celebraran xerrades, una gimcana, concerts de música, ball, un berenar popular i una mostra d’entitats.

L’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, va explicar que «per fi podem recuperar aquesta Fira per a la Gent Gran amb normalitat, perquè la gent gran de la nostra ciutat es mereix que els tinguem presents cada dia, que els cuidem i que els reconeixem la seva vitalitat». Per la seva banda, la regidora de Gent Gran, Ester Marcos, va agrair al Consell Municipal de la Gent Gran la seva implicació.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li