La fins ara tinent d’alcalde, Pilar Bosch, relleva Masoliver a l’alcaldia de Garrigàs

0
2356

A part del relleu a l’alcaldia, amb els canvis de càrrecs i regidories que comporta, la resta de l’equip de govern es mantindrà com fins ara


Era un canvi pactat i anunciat, i dijous al vespre es va fer efectiu. La fins ara primera tinent d’alcalde de Garrigàs, la independent Pilar Bosch, va rellevar el fins ara alcalde, l’històric Josep Masoliver (PDeCat), que passarà a ser primer tinent d’alcalde. Masoliver, que va entrar a l’Ajuntament el 1991 (com a regidor), havia ostentat el càrrec durant els últims 18 anys. A les darreres eleccions ja es volia retirar, però com que no es va presentar cap més llista va pactar aquesta fórmula amb Bosch.

SENSE MÉS CANVIS. A part del relleu a l’alcaldia, amb els canvis de càrrecs i regidories que comporta (Bosch ha assumit Relacions Institucionals, Governació, Economia i Hisenda; i Masoliver, Serveis, Infraestructures, Manteniment d’Espais Públics i Medi Ambient), la resta de l’equip de govern es mantindrà com fins ara. El segon tinent d’alcalde continuarà sent Josep Ferrer, que també és regidor d’Esports, Joventut i Salut. Dolors Juanola continuarà portant Cultura i Festes; Quim Pastoret, Comunicació i Noves Tecnologies; Dolors Quer, Benestar Social i Ciutadania i Educació, i Carlos Jose Vaello, Urbanisme, Emprenedoria, Treball i Empresa.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li