La final de MasterChef a Cadaqués

0
567

El municipi va acollir la darrera prova de la modalitat Junior que es va endur el jove Guillem


La gran final de la novena edició del programa de reality culinari MasterChef Junior, va tenir com a escenari el municipi de Cadaqués. El municipi va acollir al darrera prova d’exteriors del programa, on tres de les aspirants, Carla, Olivia i Ariel, es varen enfrontar per obtenir la segona jaqueteta que els permetria el pas definitiu a la gran final. El repte va consistir en l’elaboració d’un menú nascut a la cuina del restaurant Compartir, dissenyat per Oriol Castro, Mateu Casañas i Eduard Xatruch (3 estrelles Michelin), que han estat nomenats els sisens millors xefs del món. Cada aspirant va haver de preparar i presentar dos plats que van assaborir alguns dels aspirants de l’última edició de MasterChef Celebrity de la sisena edició.

La guanyadora de la prova va ser la Carla, que va avançar cap a la gran final, on es va enfrontar amb el gran favorit, Guillem, el cuiner de 9 anys que havia obtingut la seva jaqueteta en una prova anterior. Els dos superfinalistes van preparar un menú complet que van presentar davant el jurat i el xef Eneko Atxa (5 estrelles Michelin), que es van decantar favorablement per la proposta del jove.

EL PREMI. A banda d’aconseguir el trofeu del programa, el jove cuiner és va endur un premi de 12.000€ per continuar amb els seus estudis culinaris. A més a més, el guanyador completarà la seva formació amb un curs de cuina al Basque Culinary Center.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li