La festa major puja a l’escenari

0
881

Programació d’altura amb ‘Escape Show’, l’espectacle polifònic ‘Troia, una veritable odissea!’ i l’obra de teatre d’objectes ‘Cosas que se olvidan fácilmente’


 

Dies de concerts i representacions teatrals per a tots els gustos a la ciutat de Figueres, coincidint amb les Fires i Festes de la Santa Creu. El cap de setmana passat, el Teatre Municipal el Jardí es va omplir amb l’obra El preu, dirigida per Sílvia Munt i interpretada per Ramon Madaula i Pere Arquillué i dissabte, amb l’aposta de nous formats, Rebota, rebota y en tu cara explota. Pels dies que venen continuen les propostes engrescadores. Es tracta d’Escape Show, el primer escape room portat als escenaris, que convertirà els espectadors d’El Jardí en els protagonistes de la funció (03/05); Troia, una veritable odissea!, un gran espectacle polifònic de Cor de Teatre (04/05), i el teatre d’objectes Cosas que se olvidan fácilmente, de Xavier Bobés, a un espai singular, el Museu de l’Empordà. Les entrades per aquesta última peça, que es representarà diversos dies, ja estan exhaurides. A més, la companyia Sols Teatre portarà Preparant el verí del teatre a la sala La Cate (05/05).

CONCERTS DE FIRES. Els protagonistes del dia d’avui són els professors de música del Casino Menestral Figuerenc, que ofereixen el ja tradicional concert a La Cate (30/04). Per la seva banda, la Jove Orquestra de Figueres se centrarà en la música d’Albert Cotó (1852-1906), compositor figuerenc prolífic que, entre d’altres obres, va compondre un gran nombre de danses vuitcentistes, per a l’actuació «Música de cotó» al Teatre el Jardí (01/05). Pel que fa a la Coral Polifònica de Figueres, repassarà el seu repertori des de l’Auditori Caputxins (05/05).

TOTS DANSEN. Amb tot, avui, gairebé 200 alumnes d’instituts de l’Alt Empordà ballaran les coreografies d’Inés Boza amb Som el que som al Teatre Municipal (30/04). La iniciativa, coordinada des de l’associació de dansa Agitart a la comarca, s’inclou en el projecte Tots Dansen, organitzat per la Xarxa Transversal, el Mercat de les Flors i l’Ajuntament de Figueres.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li