La festa major de Sant Jaume

0
865

Més d’una vintena d’activitats per celebrar el patró d’Espolla, Sant Jaume, durant més d’una setmana


Espolla ha programat un ampli ventall d’activitats per a tots els públics per celebrar la festa major de Sant Jaume del 22 al 28 de juliol. Tal com detalla l’alcalde a la presentació de la festa, enguany hi ha activitats com ara exposicions, espectacles infantils, jocs, la caminada nocturna, balls amb vermut, cultura popular, sardanes i grups musicals de diferents gèneres, per a tots els gustos. El tret de sortida de la festivitat serà el dilluns 22 de juliol, amb jocs d’aigua per a la mainada. Es farà a la pista municipal de les 18 h a les 20 h.

TORNEIG DE TENNIS TAULA I BOXES. El dimarts serà el dia del torneig de tennis taula i de futbolí que es farà a la sala La Fraternal a partir de les 10.30 h, i el dimarts es farà el torneig de boxes, és a dir, de petanca, al pati de les Moreres. En aquest cas el torneig es farà a la tarda, a partir de les 18 h. Des de l’Ajuntament d’Espolla detallen que cal portar el material per participar-hi.

SOPAR DE SANT JAUME. L’alcalde explica que enguany no s’ha programat el sopar, ja que està previst, pel divendres 16 d’agost, coincidint amb la lluna plena, una caminada nocturna que finalitzarà a la font del Conill amb un sopar i una actuació musical.

CONCURS MEMORIAL JOAN COS. El concurs de dibuix es farà el dimecres a la plaça de l’Albera i tindrà com a temàtica «l’olivera com a paisatge integrador del nostre poble». La participació és individual, es pot portar el material que es desitgi per elaborar-lo i es pot utilitzar qualsevol tècnica artística. Hi haurà un total de quatre categories amb dos premis cada una.

ACTUACIONS MUSICALS. Al llarg dels diferents dies de festa major hi haurà diferents concerts, tal com mostra la programació de la pàgina anterior. Cal destacar que els grups o músics que pujaran a l’escenari de la festa major de Sant Jaume d’Espolla seran: Xavi Baixeras amb Trobasons (en aquest cas el concert serà després de la caminada nocturna a la piscina municipal), Piticlins, Bannana Beach, Merkado Negro, Aires de rumba i Julay’s.

PLAYBACK I ANIMACIÓ INFANTIL. La Sala la Fraternal acollirà, el dimecres 25 de juliol, l’espectacle de playback a càrrec del casal de la gent gran de Figueres, que organitza el mateix Cafè La Fraternal. D’altra banda, cal destacar que el divendres 26 hi haurà un espectacle d’animació infantil per a tota la família a càrrec de la companyia Alquímia Musical, i portarà el show «El concert més petit». Finalment clourà la celebració local la Cobla Principal de l’Escala amb sardanes i el ball de Duo Sharazan.

  • Pots consultar el programa de la festa, aquĂ­.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li