La Festa Major de Roses recupera el castell de focs i les fires

0
835

El Departament de Cultura i Festes de la Vila ha programat dos concerts, Doctor Prats i Xavi Sarrià, destinats al públic jove a la Ciutadella


 

Les tradicionals fires de Festa Major tornaran a instal·lar-se enguany a Roses en els terrenys de l’antic Càmping Bahía, a partir del dissabte 7 d’agost. Així ho ha anunciat el consistori de la Vila durant l’acte de presentació del programa d’aquest any, on també es recupera també el castell de focs que posarà el punt i final dels actes el 15 d’agost.

A més a més davant la impossibilitat d’organitzar les barraques i concerts de Festa Major que s’ofereixen en cada edició al Càmping Bahía a causa de la situació sanitària, el Departament de Cultura i Festes ha programat dos concerts, Doctor Prats i Xavi Sarrià, destinats al públic jove. En aquesta ocasió, es realitzaran a la Ciutadella de Roses amb seient i control d’aforament, per donar compliment a les mesures sanitàries establertes. També a la Ciutadella, se succeiran al llarg de diferents nits de Festa Major els concerts d’Amaral i Aitana, en el marc del Festival Sons del Món.

La Revista de Festa Major d’enguany, dedica bona part de les seves planes ha recórrer els treballs arqueològics a la Ciutadella, un espai declarat com a Monument Nacional, ara fa 60 anys. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li