La Federació d’Hostaleria i Gas Natural Fenosa renoven la col·laboració per millorar el preu de l’energia als hostalers

0
1691

L’objectiu és el de garantir des d’un 30% d’estalvi en el preu de l’energia per als empresaris hostalers de la demarcació


El president de la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona, Antoni Escudero Martínez, i el delegat de Vendes i Operacions del territori de Catalunya Nord de Gas Natural Fenosa, Joan Ramon Vilalta Carrillo, han signat la renovació de l’acord de col·laboració que ja tenien, amb l’objectiu de garantir un estalvi econòmic en el preu de l’energia als empresaris dels establiments agremiats de les onze associacions membres de la Federació.

Així, en termes pràctics, els empresaris del sector de l’hostaleria podran gaudir d’un descompte a partir del 30% en les tarifes 2.1A, 2.1 DHA, 3.0A i 3.1A, encara que tinguin més o menys consum. En aquest sentit, es continuarà en la línia de no fer diferències entre els establiments més petits, com pot ser un bar, i els més grans, com pot ser un hotel, perquè aquest acord garanteix un estalvi econòmic a tots els empresaris hostalers.

L’acord de col·laboració també inclou un descompte a partir del 10% en les tarifes 3.3 i 3.4 de gas natural. I amb el producte Gasconfort, posa a la disposició dels empresaris del sector tota una gamma de solucions energètiques destinades a millorar l’eficiència amb la tecnologia més avançada i amb la millor gestió.

Paral·lelament, amb aquest acord Gas Natural Fenosa també concedeix a tots els seus clients un estudi gratuït d’optimització de la factura de llum, amb l’objectiu d’analitzar si els serveis que tenen contractats són els adequats per als seus establiments. Amb aquest estudi, els associats podran estalviar més costos a les seves factures.

ÀNGEL REYNAL

Durant la signatura, Antoni Escudero va declarar que la renovació de l’acord de col·laboració és una mostra de la bona rebuda del conveni pels associats, ja que els aporta un estalvi i és beneficiós per a ells. També va dir que els convenis funcionen quan aporten benefici per a ambdues parts, com en aquest cas.

Per la seva banda, Joan Ramon Vilalta va afirmar que aquest conveni és una mostra de la “renovació del compromís amb la Federació i l’aposta per la proximitat de cara als associats”. També va dir que l’objectiu de Gas Natural Fenosa és oferir el millor servei sempre.

La Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona està formada per onze associacions comarcals i locals: l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Empordà, el Gremi d’Hostaleria de Lloret de Mar, la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre, l’Associació d’Hostaleria, restauració i turisme de Girona, l’Associació d’Hostaleria de Blanes, l’Associació d’Hostaleria de la Selva, l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, l’Associació d’Hostaleria del Ripollès, l’Associació de Bars i Restaurants de la Cerdanya, l’Associació d’Hotels i Càmpings de Cerdanya i l’Associació de Turisme Rural Girona. Aquestes onze associacions tenen associats hotels, hostals, càmpings, restaurants, bars, cafeteries, sales de festa o cases de turisme rural, entre altres. Avui en dia la Federació compta amb més de 1.550 empreses federades.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li