La Federació d’Hostaleria brinda ofertes de 2 x 1 per comprar forfets i descomptes del 10 % als seus associats

0
1425

L’entitat presidida per Antoni Escudero ha signat un acord de col·laboració amb Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya per tercer any consecutiu. El conveni ofereix preus avantatjosos entre els associats de les onze associacions que formen la Federació


 

La temporada de neu i esquí ja és aquí, i des de la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona s’ha signat, per tercer any consecutiu, un acord de col·laboració amb Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya per tal d’incentivar les activitats durant aquesta època de l’any. En concret, la finalitat de l’acord és oferir preus avantatjosos entre els associats de les onze associacions que formen la Federació gironina, amb un èmfasi especial en relació amb la compra de forfets de les estacions d’esquí d’Espot, Port Ainé, La Molina, Vall de Núria i Vallter 2000.

En aquest sentit, i gràcies a la bona rebuda de l’acord entre el sector de l’hostaleria gironí, Ferrocarrils de la Generalitat cada any ha ofert millors condicions, una tendència que aquest any es repetirà. Així, el producte estrella d’aquesta temporada és l’oferta de 2 x 1 per comprar forfets a les estacions d’esquí esmentades i entre setmana, de dilluns a divendres, excepte ponts, dies de Nadal, Setmana Santa i festius. En el cas de Vall de Núria, el 2 x 1 també s’ofereix per la compra del bitllet del popular Cremallera.

Ara bé, les promocions no s’acaben aquí. Tots els associats també tindran un 10% de descompte sobre el preu del forfet que comprin a les taquilles durant els caps de setmana i festius d’aquestes estacions d’esquí, de la mateixa manera que també disposaran d’aquesta oferta durant tot l’any quan s’allotgin a l’Hotel de Vall de Núria i l’Hotel Port Ainé.

A més, amb aquest conveni de col·laboració materialitzat durant aquest exercici, Ferrocarrils de la Generalitat ha ampliat la seva oferta d’activitats als associats de la Federació per les temporades de primavera, estiu i tardor del 2018: ofereix un 10% de descompte sobre la compra de tiquets pel Cremallera de Vall de Núria, el Telecadira de Vallter, el Bike Park, el Telecabina de La Molina i pel parc lúdic que hi ha a Port Ainé.

EL PROCEDIMENT. Els empresaris de l’hostaleria associats podran accedir a tots aquests descomptes mitjançant un procediment senzill i concís: només necessiten presentar el seu carnet de federat, document que prèviament hauran de demanar a la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona.

Per trobar l’embrió d’aquest acord de col·laboració entre les dues entitats cal recular fins a la celebració de la sisena Trobada d’Esquiadors organitzada el 9 de febrer de 2015 a l’estació d’esquí de La Molina, un acte que va organitzar l’Associació de Bars i Restaurants de la Cerdanya amb la col·laboració de la Federació d’Hostaleria de les Comarques i Ferrocarrils de la Generalitat.

LA PRÒXIMA TROBADA. Enguany, la trobada d’esquiadors se celebrarà el pròxim dilluns 22 de gener. L’esdeveniment constarà d’un dia d’esquí gratuït per als associats de les onze associacions membres de la Federació amb un esmorzar inclòs.

En les últimes dues edicions, la trobada ha estat presidida pel president de Ferrocarrils de la Generalitat, Enric Ticó, i també ha comptat amb la presència del president de la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona, Antoni Escudero, així com del president del Consell Comarcal de la Cerdanya, Ramon Moliner, i l’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira.

Amb motiu d’aquest conveni de col·laboració, els hotels pertanyents l’Associació d’Hotels i Càmpings de la Cerdanya, entitat membre de la Federació, ofereixen descomptes del 10% sobre el preu de les habitacions que es reservin per les nits des de diumenge fins al dijous (divendres i dissabtes no inclosos).

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li