La Federació Catalana dóna suport al vuitè Campus Muvit

0
459

El Muvit Summer Soccer comptarà enguany amb un suport de primera línia, ja que s’ha convertit en el primer campus autoritzat per la Federació Catalana de Futbol, que reconeix d’aquesta manera la bona feina portada a terme en els últims anys per l’organització d’esdeveniments esportius Muvit.
La vuitena edició del campus, que continua tenint com a objectiu la millora dels jugadors i jugadores a nivell tècnic, presenta diferents novetats, com l’aposta pels porters, que gaudiran d’un treball específic al marge del dels jugadors de camp; la incorporació per primer cop d’una seu fora de l’Alt Empordà, concretament a Sant Esteve d’en Bas (la Garrotxa), que complementarà la de Vilamalla, i l’aportació de Joma com a patrocinador reconegut, amb dues equipacions completes per als inscrits.

gratuïtat. Un altre dels punts destacats del Muvit Summer Soccer 2014 és l’oportunitat per als participants de gaudir del campus de forma totalment gratuïta, mitjançant la venda d’unes butlletes pel sorteig d’un cap de setmana a l’alberg de Sant Esteve d’en Bas per a una família. “Lliurarem les butlletes per l’import de la inscripció de cadascú. Els diners que treguin seran per a ells”, explica Xavi Agustí, que dirigeix el campus juntament amb Jordi Alabert i Jordi Baró.
Per segon any consecutiu, el Muvit Summer Soccer tindrà lloc a les instal·lacions del FC Vilamalla, que ja van acollir també les dues primeres edicions. A l’Alt Empordà, el campus es portarà a terme de dilluns a divendres (de les 8.30 h a les 13.30 h) entre el 30 de juny i el 25 de juliol, i l’acte de presentació i d’informació per als pares es farà aquest dissabte, de les 11 h a les 13 h, a Vilamalla.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li