La dona que va rebre un tret de balĂ­ a Figueres era una mossa fora de servei

0
550

La veïna de Figueres que va denunciar haver rebut un impacte de balí al coll divendres de la setmana passada era una mossa fora de servei. Els fets van tenir lloc al migdia, quan la dona acompanyava el seu fill i altres nens de la llar d’infants municipal a la piscina. L’agent caminava pel carrer Jordi Cufí, situat als voltants del barri de Sant Joan de la ciutat. A conseqüència del tret, l’agent va patir una petita rascada al coll i va ser atesa a urgències de l’Hospital de Figueres. La dona va denunciar els fets aquell mateix dia a la comissaria del cos a la ciutat. 

Els fets van tenir lloc divendres passat pels volts del migdia. La víctima, una agent dels Mossos d’Esquadra que es trobava fora de servei, acompanyava el seu fill a una activitat de guarderia. Quan passaven pels límits del barri de Sant Joan, on viu la comunitat gitana de la ciutat, la dona va rebre l’impacte d’un balí, que li va passar fregant el coll.

A conseqüència del tret, l’agent va patir una lesió lleu al coll i va haver de ser atesa a l’Hospital de Figueres. L’afer, sortosament, no va tenir conseqüències greus. Aquell mateix dia la mare va denunciar els fets a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de la comissaria de Figueres.

El succés ha provocat malestar en un fòrum d’Internet dels Mossos d’Esquadra. Un dels comentaris, precisament, critica que no s’hagi muntat cap dispositiu ni control arran del fet.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li