La DO Empordà viu el seu somni americà

0
889

Més de 700 persones van poder tastar els vins de la Ruta del Vi DO Empordà durant la 50a trobada anual de l’American Wine Society


 

Els vins empordanesos van creuar l’Atlàntic a principis de novembre per assistir a la 50a trobada anual de l’American Wine Society, que es va celebrar els dies 3 i 4 a Pocono Manor, Pensilvània. En total, més de 700 persones van poder tastar els vins de la Ruta del Vi DO Empordà durant aquesta trobada que reuneix els socis d’una de les associacions vinícoles de referència dels Estat Units, amb més de 8.000 integrants entre amants del vi, prescriptors i elaboradors nord-americans.

Aquella va ser una de les promocions més importants de vins empordanesos que s’ha celebrat mai a territori estatunidenc. L’acció formava part de l’estratègia conjunta del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i del Consell Regulador de la DO Empordà, un acte que tenia com objectiu donar a conèixer l’Empordà i els seus vins al mercat nordamericà.

Al llarg del cap de setmana es van celebrar dos tastos que van anar a càrrec de la sommelier del Celler de Can Roca i millor sommelier de Catalunya 2017, Audrey Doré. Els participants van tastar vins dels cellers Vinyes d’Olivardots, Espelt Viticultors, Martí Fabra, Hugas de Batlle i Pere Guardiola.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li