La Diputació gestionarà el punt de trobada per a situacions de conflictivitat familiar

0
1594

L’Administració supramunicipal també ha acceptat cofinançar la instal·lació d’una caldera de biomassa a Roses


 

La Diputació començarà a gestionar a partir de l’1 de novembre el servei tècnic del punt de trobada que el Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat té a l’Alt Empordà. Es tracta d’un espai neutral ubicat a Figueres on es tracten processos de conflictivitat familiar, com ara visites a menors tutelats. Per començar-lo a gestionar, la Diputació -que vol facilitar la vida dels usuaris amb el suport dels ajuntaments- ha signat un conveni amb la Generalitat, i la setmana passada el Ple corresponent ja hi va donar el vistiplau.

Paral·lelament, la mateixa sessió plenària va aprovar un conveni amb l’Ajuntament de Roses per al cofinançament i les condicions d’execució i lliurament d’una xarxa de calor alimentada amb biomassa. Entre la de Roses, i les que també s’instal·laran a Palafrugell, Riudellots de la Selva i Camprodon, l’Administració supramunicipal hi destinarà un total de 319.640,24 euros.

D’altra banda, tots els grups amb representació al plenari van acceptar les bases específiques que regularan les subvencions perquè els ajuntaments puguin fer inversions en habitatges destinats a polítiques socials. Cada ajuntament podrà rebre entre 10.000 i 30.000 euros per habitatge, amb un màxim de tres.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li