La despesa turística marca la diferència

0
670

La Federació d’Hostaleria de les Comarques Gironines diu que la previsió per al setembre és bona


 

L’estiu protagonitza les seves darreres cuejades i això significa que ja es poden extreure les primeres valoracions de com ha transcorregut la temporada turística d’enguany. Si s’aplica aquesta radiografia al territori alt-empordanès, la tendència és continuista si es compara amb l’exercici anterior, tot i que aquest any s’ha evidenciat una despesa turística més gran, sobretot en el sector de la restauració, des de Setmana Santa i fins ara.

Així ho apunta la Federació d’Hostaleria de les Comarques Gironines, que assenyala que aquest agost es clourà a l’Alt Empordà amb uns registres d’ocupació similars al 2016, al voltant d’un 80%. L’entitat, a més, recalca que els registres més destacats es van assolir durant la primera quinzena, com ja ve essent habitual.

Pel que fa al perfil del turista que visita l’Alt Empordà, acostumen a ser parelles de mitjana edat i famílies, procedents majoritàriament de França i seguit de gent de Barcelona i rodalies. La seva estada mitjana és entre els 4 i 5 dies.

OPTIMISME AMB EL SETEMBRE. D’altra banda, la Federació d’Hostaleria també preveu una bona previsió per al setembre, uns resultats que aniran molt entrellaçats amb el clima.

Leave a Reply

Sigues el primer a comentar!

Notificar-li
avatar
wpDiscuz