La denúncia d’un veí obliga a tancar el mític bar La Serradora

0
8265

El litigi s’ha allargat dos anys i mig, però finalment aquest cap de setmana el local ja no ha obert les portes


 

Una denúncia veïnal ha obligat a tancar definitivament el mític bar La Serradora de la plaça del Sol. El conflicte es remunta a dos anys i mig enrere, quan un veí va presentar una denúncia pel soroll. L’Ajuntament va activar el protocol i, al llarg d’aquest temps, els tècnics municipals han fet diverses inspeccions i sonometries al bar, que segons els seus propietaris també s’ha anat adaptant a tota la normativa. Finalment, però, se n’ha ordenat la clausura.

La portaveu del grup municipal d’ERC, Agnès Lladó, havia tret el cas a l’últim Ple ordinari per demanar celeritat a l’Ajuntament. Argumentava que el demandant feia dos anys i mig que no podia dormir al seu habitatge els caps de setmana. Però a través de les xarxes socials els responsables del negoci asseguren: «Som l’únic local de Figueres que compleix els requisits legals per mantenir les portes obertes, l’únic insonoritzat, l’únic amb cabina d’insonorització a l’entrada, l’únic amb limitador de so legal i que en el seu moment vam invertir una fortuna a aïllar els tancaments de “l’amic” veí per no molestar-lo». Asseguren, però, que no els ha servit de res, i que finalment han hagut de tancar arruïnats.

Inaugurada ara fa 7 anys, La Serradora era un dels locals mítics de l’oci nocturn a la ciutat, i era un dels freqüentats per una franja d’edat més dilatada. Per aquest cap de setmana passat hi havia programades sessions amb els punxadiscos DJ Septi (divendres) i Xabi Buixó, però el bar ja no ha obert les portes.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li