Menjar per quilòmetres

0
1029

Un total de 402 quilos d’aliments. L’alumnat i el professorat de l’Institut Escola El Bruel-Empuriabrava han entregat 402 quilòs d’aliments a les responsables de CĂ ritas de CastellĂł d’EmpĂşries, una xifra que correspon al nombre de quilòmetres els joves han recorregut durant les activitats portades a terme en l’assignatura d’educaciĂł fĂ­sica


Un total de 402 quilos d’aliments. Aquesta és la quantitat que s’ha entregat a les responsables de Càritas de Castelló d’Empúries. Aquesta xifra correspon exactament al nombre de kilòmetres que l’alumnat i el professorat de l’Institut Escola El Bruel-Empuriabrava ha recorregut durant les activitats portades a terme en l’assignatura d’educació física.

Aquesta conversió de quilòmetres en aliments forma part d’un projecte lligat a les matèries d’Educació física, Valors Ètics i Tutoria de l’alumnat de secundària. L’assignatura d’Educació Física hi participava acumulant la distància, mentre que la de Valors Ètics i Tutoria ha preparat la difusió de la campanya de recapte d’aliments per sol·licitar la col·laboració de tot l’alumnat de l’Institut Escola i transformar quilòmetres en quilos.

La regidora d’ensenyament de Castelló d’Empúries, Anna Massot, destaca la importància de realitzar projectes que suposin una relació entre els centres educatius i les entitats del municipi per enfortir el treball en xarxa i el treball comunitari.

La distribució d’aquests aliments serà a càrrec de Càritas, ja que és l’organisme que gestiona el Banc d’Aliments amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li