La Cursa de la Dona de Roses, a bon ritme

0
982

La prova solidària organitzada pel Club Atletisme Roses va aplegar diumenge més de 1.700 participants en el marc d’una edició amb canvis


El canvi de lloc i les modificacions en el recorregut han acabat esdevenint tot un èxit per a la Cursa de la Dona de Roses, que diumenge passat va celebrar la seva dotzena edició vorejant les 2.000 inscripcions.

En concret, van prendre la sortida de la prova solidària 1.734 participants, una xifra rècord que va superar la quantitat de corredors de l’any 2018. Tots ells van gaudir d’un traçat diferent, que va passar del port esportiu a la Ciutadella, un fet que va comportar conseqüentment un canvi de recorregut. Des de l’avinguda de Rhode, a partir de les deu del matí, els atletes van resseguir un itinerari de 5 quilòmetres que va passar per indrets com el carrer de Jacinto Benavente, el passeig Marítim, el Port de Roses o la Ciutadella, un emplaçament, aquest darrer, en el qual es va fer l’últim quilòmetre de la cursa abans de travessar la meta de l’arribada.

Els corredors més ràpids de la prova, organitzada pel Club Atletisme Roses, van ser la jove Laura Torres (20 minuts i 21 segons), que va revalidar el triomf assolit en l’edició de l’any passat, i Joel Gálvez (19 minuts i 40 segons), que va vèncer en categoria masculina.

LA DEGANA DE LA PROVÍNCIA. La cursa solidària rosinca és la prova d’aquestes característiques més veterana de les comarques gironines. Com cada any, l’esdeveniment ha destinat tots els seus ingressos a la Fundació Roses Contra el Càncer.

Amb la prova finalitzada, l’esplanada de la Ciutadella es va erigir com un indret molt adequat per acollir el descans i les activitats que van tenir lloc després de cremar les calories. En aquest sentit, voluntaris de la cursa van entregar aliments i begudes als participants, que també van poder gaudir de sessions de massatge a càrrec d’estudiants de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES) o de diversos sortejos d’obsequis, gentilesa de les empreses, comerços i entitats de la vila.

De cara a l’any vinent, l’organització no descarta arribar als 2.000 corredors.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li