La Cursa de la Dona comença a córrer

0
1615

La prova solidària, que es farà el 10 de novembre, va obrir inscripcions el passat 19 de juliol i arribarà amb novetats


 

La Cursa de la Dona Vila de Figueres ja té data al calendari per omplir la capital alt-empordanesa d’una nova marea rosa, el 10 de novembre, però des de l’organització, el Grup Iris, ja fa temps que treballen en aquesta quarta edició. Sense anar més lluny, les inscripcions per participar en la prova d’enguany es van obrir el divendres 19 de juliol.

En aquest sentit, i encara que la presentació oficial de la marxa solidària es farà el divendres 27 de setembre, ja es comencen a saber algunes coses que definiran la prova d’aquest 2019. Així, des de l’organització apunten que una de les novetats tindrà lloc al final de la cursa, quan es canviarà el tradicional pilar de dones per una altra exhibició. A més, l’habitual concurs fotogràfic es continuarà fent, però aquesta vegada a través de la xarxa social Instagram, mentre que en aquesta ocasió hi haurà dos vehicles diferents publicitant l’activitat pels carrers de la ciutat.

En relació amb la participació, el Grup Iris es manté ferm amb el seu posicionament: la xifra d’inscripcions no marca cap objectiu. Així ho indica la presidenta de l’entitat, Lídia Albert: «No som ambicioses en aquest sentit, no ens marquem objectius d’aconseguir més inscripcions, totes les que tinguem seran benvingudes i ens ajudaran a passar l’any. Tot i això, hem fet la previsió de molts més dorsals i samarretes per evitar haver de dir que no, com ens va passar l’any passat. Això sí, en cas que passéssim de 6.000, m’hauria de menjar les paraules!».

«És quelcom més que una cursa, és una festa de la solidaritat i l’esport. No hem d’oblidar mai que ens envolten una gran quantitat de voluntaris, entitats col·laboradores i patrocinadors, a banda de les participants», explica Albert abans de repassar les activitats que s’han pogut tirar endavant gràcies als diners recaptats de la cursa: «Amb quatre anys hem ampliat moltíssim els serveis que oferim: classes de txikung, ballteràpia, teràpies integratives, acupuntura, tallers d’alimentació, sessions de psicoteràpia, tractaments de limfoedema, tallers de manualitats o ioga, entre altres».

Les inscripcions per participar a la prova es poden fer des del web de l’entitat (www.grupiris.cat ) o a l’establiment Valosport, on es poden emprovar les talles de la camiseta solidària. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li