La Cursa de la Cirera de Terrades es reinventa

0
554

Des de l’organització han plantejat un esdeveniment que no tindrà circuit marcat ni programat, sinó que cadascú, dins la normativa vigent de desescalada, podrà realitzar la cursa –sigui la modalitat dels 5 quilòmetres o la de 10– al seu territori


 

Aquest diumenge, 7 de juny, se celebrarà la novena edició de la Cursa-Marxa de Muntanya Cirera de Terrades, una prova que enguany arribarà marcada per les circumstàncies originades per la Covid-19. En aquest sentit, l’activitat no arribarà emmarcada dins dels actes de la Fira-Mercat de la Cirera del municipi, que s’ha suspès a causa de la pandèmia, mentre que el format de la cursa també s’ha hagut d’adaptar. Així, des de l’organització han plantejat un esdeveniment que no tindrà circuit marcat ni programat, sinó que cadascú, dins la normativa vigent de desescalada, podrà realitzar la cursa –sigui la modalitat dels 5 quilòmetres o la de 10– al seu territori. El preu mínim de 3 i 5 euros de la inscripció anirà destinat a la Fundació Salut Empordà per a la lluita contra la Covid.

Per tal de demostrar la seva participació, els corredors poden penjar les fotos de la jornada a les xarxes amb l’etiqueta #cursacireraterrades20.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li