La cuina d‘Els Pescadors, al rotatiu ‘Financial Times’

0
866

Al llarg del text, s’explica que Lluís Fernández Soler i Anna Maria Punset van agafar les regnes de l’antiga taverna als anys vuitanta i que, si bé segueixen en actiu, el seu fill, el xef Lluís Fernández Punset, ara és qui se n’encarrega de la cuina amb una carta que combina la tradició i la modernitat


 

El prestigiós rotatiu Financial Times fa ressò de la cuina empordanesa. En una article publicat a l’abril, «Dues raons gastronòmiques per viatjar a Catalunya», el gastrònom Bill Knott escriu: «ElBulli ha desaparegut, però la gastronomia de la regió segueix florint, com he descobert a Els Pescadors, un magnífic restaurant de marisc a un racó pintoresc del port de Llançà». Al llarg del text, s’explica que Lluís Fernández Soler i Anna Maria Punset van agafar les regnes de l’antiga taverna als anys vuitanta i que, si bé segueixen en actiu, el seu fill, el xef Lluís Fernández Punset, ara és qui se n’encarrega de la cuina amb una carta que combina la tradició i la modernitat. L’altra raó per trepitjar Catalunya, segons l’article, és el Casamar de Llafranc, amb una estrella Michelin. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li