La croada del Selvatans

0
1693

El club de la Selva de Mar, que milita a Quarta Catalana, lluita a contrarellotge per tenir les instal·lacions a punt


 

Allunyat dels flaixos, de les grans portades i de les xifres desproporcionades, el futbol regional viu les seves particulars croades per mantenir-se dempeus lluny de la bombolla que representa l’esport rei més magnificent. Una d’aquestes realitats més terrenals la trobem a la Selva de Mar, on el Selvatans CF viu una particular lluita a contrarellotge per tenir llest el nou camp de gespa artificial de cara a l’inici de lliga, que està previst pel diumenge 8 de setembre a casa, contra el Vilajuïga (17 h).

L’equip alt-empordanès milita al grup 30 de Quarta Catalana, i fins fa poc era l’únic conjunt de la categoria que disputava els seus partits en un camp de sorra. Aquest context, però, canviarà enguany, ja que l’entitat de la petita població de Selva de Mar –187 habitants–, ubicada al cap de Creus, ha decidit col·locar gespa artificial al seu terreny de joc, seguint un procés particular. En aquest sentit, el club ha anat recuperant la gespa que d’altres clubs extreien del seu camp de joc perquè la substituïen per una altra de més nova. A més, la instal·lació també ha anat a compte de la gent del Selvatans, que han aprofitat el seu temps lliure per deixar l’estadi municipal a punt. Ara bé, els esforços no queden aquí: des del club també han organitzat diferents activitats per recaptar fons que serveixin per fer front a les despeses que s’entreveuen a l’horitzó.

MICROMECENATGE. Una de les altres accions propulsades des del Selvatans és la creació d’una campanya de micromecenatge per cobrir les despeses de dues necessitats: d’una banda, la compra d’una cola especial que serveixi per enganxar la nova gespa adquirida de diversos camps, i de l’altra, l’adquisició d’algun focus perquè els jugadors puguin entrenar durant l’hivern. En aquests moments, la campanya, generada a través del portal Gofundme, ja ha recaptat 1.130 euros del total de 2.500 que es requereixen per complir els objectius. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li