La Costa Brava, resseguida per les rutes literàries d’escriptors i poetes

0
2101

El recull ‘Un viatge literari per la Costa Brava i el Pirineu de Girona’ contempla itineraris a Castelló, Figueres, Peralada i l’Escala


 

L’Agència Catalana de Turisme i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona van declarar Any del Turisme Cultural l’any 2018 i part del 2019. Coincidint amb aquesta efemèride, s’ha publicat un recull, Un viatge literari per la Costa Brava i el Pirineu de Girona, compost per divuit rutes literàries a la Costa Brava, set al Pirineu de Girona i un itinerari extrapolable a tot el territori que consta d’un vermut literari de Josep Pla.

El treball, que planteja una fórmula diferent i alternativa de mostrar la identitat i l’oferta cultural d’un territori, conté una destacada presència alt-empordanesa. Així, el viatge literari proposat té parades a Castelló d’Empúries -Ruta Fages de Climent-; Figueres -Ruta literària Maria Àngels Anglada i Ruta Fages de Climent-; l’Escala -Ruta Víctor Català-, i Peralada -Ruta literària «Què us diré? Ramon Muntaner i Peralada».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li