La Costa Brava es presenta a Fitur 2011

0
940

El sector turístic altempordanès participa a la 31a edició de la Fira Internacional de Turisme de Madrid (Fitur 2011), inaugurada avui, amb espais integrats dins l’estand de Catalunya per promocionar i difondre l’oferta turística global de la Costa Brava i dels Pirineus de Girona.

La fira compta amb 9.500 expositors, entre els quals hi ha empreses, entitats, destinacions i proveïdors de serveis turístics procedents de 170 països d’arreu del món. A l’espai Costa Brava, que té una superfície 140 metres quadrats, el Patronat de Turisme de la Diputació de Girona hi ha situat una pantalla tàctil des de la qual el visitant pot navegar pel portal de destinació i realitzar reserves de serveis turístics en línia. També s’hi ofereix material informatiu i promocional sobre l’oferta de la zona en temes com la cultura, la gastronomia, el turisme nàutic o el senderisme, entre altres.

D’altra banda, una de les prioritats d’aquesta edició i de la política del nou Govern, segons la directora general de Turisme, Marian Muro, és donar suport a les pimes i maximitzar els recursos destinats a promoció turística. L’estand de Catalunya, de 1.800 metres quadrats, acull les propostes de 70 entitats sota el lema de la campanya ‘Sóc fan de Catalunya’. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li