La Copa CGR Gemma Figueres dóna el tret de sortida a la temporada de rítmica

0
754

El poliesportiu de Figueres donarà el tret de sortida, diumenge, a la temporada de gimnàstica rítmica amb la disputa de la segona edició de la Copa CGR Gemma Figueres. La competició, que començarà a les 9 h i acabarà a les 14 h, comptarà amb un total de 45 equips de Girona i de Barcelona, una xifra que multiplica per quatre el nombre de participants respecte de l’edició del 2013, quan només n’hi va haver 11.
Gemma Torrent, responsable del CGR Gemma juntament amb Eva Garvín, destaca que la Copa Figueres servirà per “rodar els conjunts, veure les coses bones dels exercicis i què és el que cal millorar. Quedaran tres setmanes per fer els canvis oportuns i presentar-nos amb l’exercici al 100% a la primera competició oficial”, la primera fase de la Copa Catalana, que se celebrarà el 19 d’octubre a Figueres.
Diumenge, el CGR Gemma podrà veure en acció alguns dels rivals als quals s’enfrontarà aquesta temporada. “Ens anirà molt bé per veure quina és la nostra posició respecte d’ells”, diu Torrent, que reconeix que, a la Copa Figueres, l’objectiu és lluitar per pujar al podi. “És complicat, però la il·lusió i les ganes no ens les treu ningú”.
El club figuerenc compta enguany amb quatre conjunts federats: un aleví de nivell 4 (Marta Miró, Judit Hornos, Maria García, Núria Sanllehí, Estel Rafart i Teresa Currius), un aleví de nivell 5 (Berta González, Berta Picornell, Berta Valentí, Ariadna Salellas i Gaia Pellissier), un cadet de nivell 7 (Cristina Fortuny, Marina López, Carla Roura, Xènia Nicolau, Ainhoa Municoy i Laura Hilfiker), i un júnior de nivell 8, categoria absoluta (Marta Casero, Èlia Benítez, Ester Pol, Elisa Cámara i Berta Martín).
L’aleví 4 es manté al mateix nivell que la temporada passada, però “amb l’agreujant que han de fer dos exercicis” i no un de sol. L’aleví 5 ha pujat i es trobarà conjunts de nivell 5 i 6, i té “dos handicaps, ja que representa que ha pujat dos nivells i, a part, també ha de fer dos exercicis”, explica Torrent, que diu que “han treballat moltíssim i creiem que pot ser un dels equips revelació de la temporada”.
El cadet, resultat de la fusió de l’infantil i del cadet del 2013, “ha treballat molt bé i les gimnastes s’han unit i han fet molta pinya. Li falta acabar-se de reorganitzar entre elles i sentir-se un conjunt dins de la pista, però les sensacions són molt bones”, destaca Torrent, que lamenta que l’equip no pot optar al Campionat d’Espanya per un canvi en la reglamentació de la Federació Espanyola.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li