La Cooperativa Garriguella envasa el seu primer vi en llauna

0
1252

L’enòloga de la Cooperativa Garriguella, Natàlia Duran, diu que està «convençuda» que la tendència anirà en aquest sentit i destaca les facilitats d’aquests envasos


La Cooperativa de Garriguella llença al mercat una nova gamma de vins dinàmics i afruitats, ideals per a les ments inquietes. Es tracta d’un vi en format llauna, per la gent que no té tabús i que busca marcar la diferència.

LLEPAFILS. «Despr és de molt de temps intentant buscar la manera que la gent pugui gaudir del vi en qualsevol moment i en qualsevol lloc, per fi surt a la llum el nostre Llepafils en llauna, un vi fruit de les vinyes situades en un paratge immillorable com és l’Alt Empordà, però ara encara més fàcil de transportar, pràctic d’obrir i sens dubte un plaer pels nostres sentits. El mateix esperit de la cooperativa de Garriguella però en un altre format». «Gaudeix del Llepafils blanc i rosat amb una punta de bombolla i el Llepafils negre jove, emporta’t un glop fresc de la nostra essència a la muntanya o el mar, de càmping o en barca, de pícnic o en una terrassa fent una copa!»

L’enòloga de la Cooperativa Garriguella, Natàlia Duran, diu que està «convençuda» que la tendència anirà en aquest sentit i destaca les facilitats d’aquests envasos. «Hem vist que cada vegada hi ha més gent que va a la muntanya, a la platja o a fer activitats arreu, i amb la llauna és molt pràctic. No pesa, s’aixafa i no necessites obridor», explica. De moment, el celler alt-empordanès ha tret tres línies de producte, en envasos de 25 centilitres. Un blanc i un rosat d’agulla i un negre jove. «Vam pensar que estaria bé fer un producte que fos còmode i alhora de qualitat. Anar amb l’ampolla, l’obridor i tot plegat es fa més complicat i se’ns va acudir envasar el vi en llauna», explica. De moment la rebuda ha estat molt bona i Duran dona per fet que serà un dels productes que més tirada tindran a la cooperativa. «Crec que la moda va per aquí i segur que quan la gent ho provi li agradarà realment», explica. L’enòloga entén que encara hi pugui haver gent amb «reticències» a beure vi enllaunat, però destaca els grans avantatges que té.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li