La comissió organitza una assemblea oberta per decidir el futur de la festa

0
681

Una de les activitats més esperades és l’espectacle d’humor d’en Peyu, ‘L’Home Orquestra’


Un dels plats forts de la programació de la festa major de Lladó 2021 serà el pregonet que es farà dissabte a les 19.30 h, a càrrec d’Ignasi Vilar, conegut popularment com a Nasi. Un cop acabat el pregonet hi haurà un concert d’Agustí Burriel Quintet, que vol ser un homenatge a Nat King Cole. Com en les altres propostes musicals, l’entrada serà de 3 euros i l’aforament limitat, a la plaça major.

CAMINADA FAMILIAR. L’activitat que tancarà la jornada serà la caminada nocturna i familiar que es farà el dissabte, a les 23 h. La sortida serà des de la plaça major i el lema de l’activitat és «busca la teva estrella».

ASSEMBLEA OBERTA. El diumenge 11 de juliol començarà amb el tradicional ofici solemne a l’església de Santa Maria. Tot seguit es farà una assemblea oberta per parlar del futur de la Festa Major de Lladó, el debat popular anirà acompanyat amb un vermut a la fresca pels participants i es farà a la plaça del Priorat.

Pel que fa a la tarda, a les 18 h hi haurà una «patxanga» popular de futbol per a persones a partir de 16 anys.

EN PEYU. L’HOME ORQUESTRA. L’activitat que tancarà la nova edició de la Festa Major 2021 serà l’espectacle d’en Peyu, L’Home Orquestra. Es farà a les 21.30 h a la plaça major i el preu de l’entrada és de sis euros. Es pot comprar de manera anticipada a entrapolis.cat i també a l’Ajuntament de Lladó. En Peyu s’ha convertit en un dels humoristes de més renom a Catalunya portant el seu segell en teatre, ràdio i televisió. Arriba a Lladó amb l’espectacle Peyu, l’Home Orquestra, «el disseny horrorós del cartell ja dóna moltes pistes del que vol ser aquest espectacle. En Peyu ha volgut fer d’alguna manera una paròdia-homenatge d’aquesta figura que tots hem vist actuar alguna vegada a la festa major del poble. A L’Home Orquestra, en Peyu fa un recull dels seus millors textos i els posa en escena amb el fil conductor de la pròpia festa major. L’objectiu de l’espectacle és que la gent que no pugui anar a tots els actes de la festa, amb una horeta vegi una mica de tot. Tot plegat una excusa perquè finalment pugui dur a terme la ironia i l’humor al que ens té acostumats. Les posades en escena complexes dels seus espectacles més teatrals s’obliden per donar pas a un estil molt més directe i apropiat pels espais pels que s’ha concebut l’espectacle. Hi ha qui és més fan d’aquest tipus de format, perquè la nuesa en sí del xou dóna espai a la improvisació amb el públic i és on finalment es pot veure en Peyu en estat pur».


  • Pots consultar el programa de la Festa Major de Lladó, aquí. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li