La comarca festeja el Dia de la Música

0
1439

Roses serà el primer a celebrar-ho aquest dissabte i coincidint amb la fira Roses Comerç


 

Diversos municipis de l’Alt Empordà han organitzat actes amb motiu del Dia Internacional de la Música, el 21 de juny. Roses serà el primer a celebrar-ho aquest dissabte i coincidint amb la fira Roses Comerç. En aquesta ocasió, els concerts estaran distribuïts en dos escenaris de l’esplanada de la Ciutadella, a partir de les 6 de la tarda. El cartell està format pel grup de mestissatge Cuits, que presenten el seu recent disc Aires del norte, els també empordanesos Will and the Dirties, la banda d’Igualada JoKB, el cantautor rosinc David Guzmán i els escalencs Dalton X, que s’acomiadaran dels escenaris amb aquest concert.

TRES ACTIVITATS A CASTELLÓ. Tot i la iniciativa de Roses, la majoria de celebracions a la comarca tindran lloc el Dia Internacional de la Música. A Castelló, a la Basílica de santa Maria s’oferirà un concert de la universitat King’s College de Londres, a les 7 de la tarda. Una hora després, a la biblioteca Ramon Bordas i Estragués, el periodista i músic David Puertas farà una conferència, amenitzada amb una audició i un tast, sobre la relació entre el món de l’òpera i el vi. A la mateixa hora, al passeig Marítim d’Empuriabrava s’han programat les actuacions dels grups Smoking Stones, Aitana i Stars 45.

PIANO AL CARRER. A Figueres, el músic Joanjo Bosk ha promogut una acció, amb la col·laboració de l’Ajuntament, la Biblioteca Fages de Climent i la Casa de la Música de les Comarques Gironines, que consistirà a col·locar un piano al carrer, a la plaça del Sol, perquè tothom qui ho desitgi pugui tocar lliurement tota la tarda. Pianos Font & Roca col·labora aportant un piano de cua vermell. Per la seva banda, a Llançà, actuaran a la plaça Major els alumnes i professors de l’Escola Trons a les 5 de la tarda.

CAP DE SETMANA D’ÒPERA. A part, al llarg del cap de setmana del 16 i 17 de juny, a Cadaqués, Figueres, Navata i Sant Pere Pescador es projectarà a l’aire lliure l’òpera Manon Lescaut, de Giacomo Puccini, en el marc de la iniciativa «Liceu a la Fresca».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li