La comarca celebra el patró i l’estiuet de Sant Martí

0
1069

És el patró de diferents pobles de la comarca de l’Alt Empordà com ara Maçanet de Cabrenys, l’Armentera, Peralada i Les Escaules, entre d’altres


Aquest cap de setmana, diverses poblacions de la comarca s’han vestit de festa major d’hivern per celebrar el seu patró: Sant Martí.

MAÇANET DE CABRENYS. Va organitzar un cap de setmana farcit d’actes i activitats diverses com ara el correbars, que va aplegar molta gent del poble i dels voltants, i el correfoc a càrrec dels Senyors del Foc, que va passar pels diferents carrers i places. L’orquestra Mitjanit va ser l’encarregada de la festa de dissabte, i diumenge es van fer les activitats més tradicionals com ara la missa de Sant Martí i les sardanes, entre d’altres.

L’ARMENTERA. El municipi també va viure Sant Martí amb actes festius. Els Panxuts Beer Band i Els Perduts de Sant Esteve de les Roures van amenitzar la nit de dissabte. La festa es va cloure amb la tradicional trencada d’olles, que es va fer diumenge.

LES ESCAULES. Sant Martí també és el patró de Les Escaules i el poble va gaudir la seva festa major amb excurisons, jocs tradicionals, contacontes, sardanes i la música de Ryna, entre altres activitats.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li