La Colla Castellera de Figueres s’enlaira al Teatre-Museu Dalí

0
827

Durant la cercavila de celebraciĂł pel seu 23Ăš aniversari, Els Merlots van construir un pilar sota la cĂșpula del Museu


Amb motiu de la celebraciĂł del 23Ăš aniversari, la Colla Castellera de Figueres va celebrar el dissabte passat una cercavila pel centre de la ciutat, que va acabar a l’antic local de la Colla situat a la plaça de l’Escorxador, amb un sopar popular. Aquest Ă©s el segon any que la Colla Castellera de Figueres aposta per una cercavila d’aniversari i, des de l’agrupaciĂł figuerenca afirmen que estan «molt satisfets de la participaciĂł dels negocis locals». Els Merlots afegeixen que «és una manera de fer ciutat» i que aixĂČ agermana «la festa, la mĂșsica, els castells i Figueres». Durant el recorregut la colla es va anar aturant en diferents punts, on aixecava diversos pilars. Un dels moments mĂ©s espectaculars de la ruta es va produir sota la cĂșpula del Teatre-Museu DalĂ­, on davant de la sorpresa dels visitants, es va aconseguir enlairar amb Ăšxit un pilar.

La cloenda a la festa es va produir a la plaça de l’Escorxador, on desprĂ©s del sopar popular es va fer un concurs de flams voladors, organitzat pel jovent d’Els Merlots, i va estar amenitzat per l’actuaciĂł del DJ Jordi LĂłpez.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li