La ciutat torna al confinament nocturn

0
691

En canvi, Vilafant és un dels municipis de la comarca que ja no està a la llista de pobles amb toc de queda nocturn


Figueres és un dels municipis catalans que s’incorpora a la llista de 162 pobles i ciutats amb confinament nocturn. De fet, la ciutat ja va entrar en les mesures la setmana passada i l’objectiu d’aquest confinament nocturn és frenar els contagis de covid-19. La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, va anunciar que la capital alt-empordanesa es mantindrà a la llista com a mínim fins al 6 d’agost, i és que la sala contenciosa-administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va avalar la pròrroga del toc de queda nocturn fins aquest pròxim divendres.

LES RESTRICCIONS. Durant tota aquesta setmana, a Figueres es prohibeix la mobilitat nocturna no obligada entre la 1 i les 6 de la matinada, es prohibeixen les trobades superiors a deu persones no convivents i es limita l’aforament màxim dels serveis religiosos i funerals al 70%, amb un màxim de 1.000 persones. Els criteris per aplicar el toc de queda es mantenen en la presència de més de 400 casos de covid-19 per cada 100.000 habitants.

LES XIFRES AVUI. Segons ha informat la Fundació Salut Empordà avui dilluns, 2 d’agost, els centres de l’entitat tenen un total de 33 pacients ingressats per coronavirus i 11 professionals positius.

A VILAFANT. Si la setmana passada sabíem que la capital de comarca entrava dins la llista, també es va saber que tant Vilafant com Roses en sortien. Tot i això, en aquestes localitats apliquen també el tancament de tots els establiments a les 00.30 hores.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li