La ciutat invertirà 311.000 euros al carreró de Caputxins

0
619

El consistori de Figueres ha aprovat inicialment el projecte d’urbanització d’aquesta zona amb diferents actuacions


El projecte urbanístic s’emmarca en les obres realitzades per a la rehabilitació del conjunt de l’exconvent de Caputxins de Figueres i contempla la urbanització de la part de la finca denominada dels Frares. Aquest és l’espai que queda darrera l’edifici, és a dir, a tocar la mitgera sud dels horts per formar un carreró per a vianants que connecti el carrer de Caputxins amb el carrer del Puig Neulós.

LA INVERSIÓ. El projecte suposa una inversió de 311.000 euros, i inclou també la pavimentació del carrer de Caputxins fins el carrer Tapis. Des de l’Ajuntament detallen que quan s’acabi la rehabilitació de l’edifici de l’exconvent es considera convenient tirar endavant el projecte de connexió dels dos carrers a nivell de vianants. Destaquen que aquest nou vial ha de servir com a accés dels transports d’equipaments musicals i escenogràfics de la sala polivalent.

Aquesta intervenció també ha de servir perquè hi puguin entrar vehicles restringits a la part nord de l’hort dels frares, i fins i tot facilitar la possible actuació dels bombers en cas d’incendi. L’actuació complementarà els serveis del carreró de Caputxins en la part que connecta amb el carrer Tapis i es renovarà també la seva pavimentació.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li