La ciutat estrena el nou carrer Joan Arderius i més places d’aparcament gratuït

0
1837

Les obres d’urbanització del vial que connecta la plaça de l’estació amb el carrer Joan Matas han finalitzat amb un cost  de 813.933 euros


Des de divendres ja es pot circular pel nou carrer Joan Arderius de Figueres. Les obres d’urbanització del vial que connecta la plaça de l’estació amb el carrer Joan Matas han finalitzat amb un cost de 813.933 euros.

L’àmbit d’actuació del projecte, inclou, a banda del carrer Joan Arderius, les bifurcacions amb la plaça de l’Estació i els carrers Sud, Fortià i Riumors, i abraça una superfície total de 4.300 m2.. La remodelació d’aquesta via permet l’accés fins a la ronda Sud sense haver de passar per l’estació d’autobús de la ciutat. Aquestes variacions comporten que el carrer Joan Reglà canviï el sentit. Així aquest punt esdevé un dels eixos nord-sud de la xarxa viària figuerenca.

MÉS PLACES D’APARCAMENT. Al carrer Joan Arderius s’hi ha fet una bateria d’aparcament gratuït per a una quarantena de vehicles. A més, segons informa l’ajuntament s’ampliarà fins a 120 places, amb el solar del carrer migdia, a finals d’aquest 2017. El consistori assegura que el 22 d’agost es realitzarà la signatura per la cessió de l’espai, que és propietat de l’Estat. Aquesta cessió s’ha pogut gestionar amb la col·laboració del grup municipal del Partit Popular de Figueres. Fonts municipals destaquen que “millorarà i molt” la mobilitat d’est a sud.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li